• Ketenpartner Waal

Dienstverlening

De dienstverlening van Rien Weijers Dakwerken is geënt op het realiseren van toegevoegde waarde voor de klant. De laatste jaren is de rol van ‘uitvoerder’ verschoven naar die van ‘vastgoedadviseur’ wat alles te maken heeft met de wensen van de klanten voor de lange termijn. Het aangaan van een samenwerking in vroeg stadium in een open structuur waar transparantie het toverwoord is biedt partijen de kans vraagstukken efficiënt en volledig aan te pakken. 

De aanpak binnen ons ‘all-in-one’ concept start met een (maatwerk)advies in de vorm van een transparant en onderbouwd (prijs)voorstel, waar nodig voorzien van een plan van aanpak, waarbij prestatieafspraken worden benoemd en gekwalificeerd. Door vooraf gebruik te maken van de beschikbare kennis is het realiseren van optimale klanttevredenheid als uiteindelijk doel dé ultieme eerste stap in het totale proces. 

Vervolgens is in de aanloop naar het uitvoeren van een project de (gezamenlijke) voorbereiding essentieel. Als betrouwbare (lean)partner voor klanten en door samenwerking met toeleveranciers ontstaat vooraf toegevoegde waarde waarmee faalkosten geminimaliseerd worden.

Door de diversiteit aan expertise binnen de zelfstandig opererende team van vakspecialisten is elk vraagstuk een nieuwe uitdaging die niet uit de weg gegaan wordt. Het leveren van kwaliteit met veiligheid voor de mensen en duurzaamheid van het eindproduct als randvoorwaarde staat voorop.

Een relatie met de klant eindigt niet als de laatste pan is gelegd. Onderhoudscontracten zijn een mogelijkheid om de ‘houdbaarheid’ van een dak te verlengen en om aanvullende garantievoorwaarden af te spreken. 

 

Bel me terug