Werken Bij Rien Weijers Dakwerken

Image module

Kom bij ons werken!

Door de grote diversiteit in werkzaamheden is werken bij Rien Weijers Dakwerken een genot voor de échte vakman. Op welk onderdeel ligt je hart, nieuwbouw of toch liever renovatie?

Als je het nog niet weet bieden we je juist de kans om hier achter te komen door de veelzijdigheid van projecten voor opdrachtgevers van klein naar groot. Wij bieden onze medewerkers uitdagingen door afwisseling van projecten waardoor persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Zo heb je de kans om stappen te zetten binnen de organisatie en voor je het weet heb je je eigen team geformeerd en ben je verantwoordelijk voor een mooie en grote klus.

Blijf je liever wat meer in de luwte of heb je als starter nog geen ervaring? Dan is dat geen probleem, de teamleiders hebben je er graag bij en staan klaar om je als leermeester de kneepjes van het vak te leren.

Samen met onze opdrachtgevers bieden we je een veilige werkplek en verstrekken we de meest hoogwaardige arbeidsmiddelen zodat alles aanwezig is om tot een goed eindproduct te komen.

Bekijk onze vacatures

Cultuur

De bedrijfscultuur binnen Rien Weijers Dakwerken kenmerkt zich door de mens centraal te stellen. Wat betekent dit? Telkens vragen we ons af of alles aanwezig is om het individu zo goed mogelijk te laten presteren en ontwikkelen.

De organisatie heeft een platte structuur, we zijn één team waarin we samen winnen en samen verliezen. Let wel, van alle spelers in het team wordt wel verwacht dat ze zich optimaal inzetten anders pas je simpelweg niet in dit team. Deze inzet gaat gepaard met een bepaalde houding die zich kenmerkt door respect voor elkaar als collega’s en respect voor onze klanten.

Projecten

Projecten worden uitgevoerd door teams van soms 2 personen, maar ook wel door teams van 12 personen.

De omvang en doorlooptijd van een project bepaalt de inzet. Onze opdrachtgevers zijn particuliere woningbezitters, aannemers, onderhouds- en vastgoedbedrijven en woningcoöperaties.

De duur van een project varieert van 1 dag tot een jaar, wederom afhankelijk van de omvang van het project.