Particulieren

Wat kost een nieuw dak? Op deze vraag is het antwoord niet zo eenvoudig.
Platte daken
Platte daken door Rien Wijers Dakwerken
Hellende daken
Hellende daken door Rien Weijers Dakwerken
Energetisch verduurzamen
Energetisch verduurzamen door Rien Weijers Dakwerken

Advies op maat

Wat kost een nieuw dak? Op deze vraag is het antwoord niet zo eenvoudig. Elk dak is anders en heeft eigen specifieke kenmerken. Alleen al de manier van toegang tot het dak kan zeer uiteenlopen.

Om deze vraag goed te beantwoorden komen we op locatie om de wensen met onze klant te bespreken en te vertalen in mogelijkheden in een offerte op maat. De wensen kunnen zeer divers zijn van het vervangen van de goot, het overlagen van een plat dak tot het toepassen van zonnepanelen. In de projectmatige aanpak past een combinatie van verschillende onderdelen. Juist de diversiteit in wensen past bij Rien Weijers Dakwerken, daar is het bedrijf op ingesteld als dakspecialist.

Projectmatige aanpak

Bij het vernieuwen van een dak zijn er raakvlakken naar overige onderdelen zoals de schoorsteen, dakkapel of zinken goot. Vrijwel zeker heeft het één gevolgen voor het ander, vandaar de projectmatige aanpak. Voor een specifieke vraag van het vervangen van bijvoorbeeld een dakvenster raadpleegt u een locale specialist, voor een projectmatige aanpak in het verduurzamen van uw woning schakelt u Rien Weijers Dakwerken in!

Alles in één hand

Gesitueerd in regio Nijmegen zijn Gelderland, Limburg en Oost-Brabant een prima uitvalsbasis voor particuliere dienstverlening.

Een voorbeeld; u heeft een woning met een planken/houten dakbeschot of een dak met minimale isolatie. In het kader van het verduurzamen van de woning is er behoefte aan een betere dakisolatie wat reductie van het energieverbruik met zich meebrengt. Door het nieuwe isolatiepakket op de buitenzijde van het dak zal er een vergunning aangevraagd moeten worden bij het omgevingsloket.

Rien Weijers Dakwerken ondersteunt u hierin met advies en uitwerking van details, een voorwaarde voor het verlenen van de vergunning. Met de keuze voor dakisolatie ligt het voor de hand om direct het pannendak vervangen, wat doorgaans in een laatste fase van de levensduur verkeerd. Deze nieuwe pannen bieden direct 30 jaar productgarantie. Een dak kent diverse aansluitingen met zogenaamde dakonderbrekingen, denk hierbij aan een dakvenster, dakdoorvoeren, een dakkappel, een plat dak en een zinken goot.

Doordat het één het ander raakt is een volledige aanpak noodzakelijk met een totaal garantie voor jaren als resultaat. Op het moment dat de werkzaamheden deze omvang krijgen ligt de overweging voor het toepassen van zonnepanelen voor de hand. Alle randvoorwaarden zijn immers aanwezig om dit direct beet te pakken.

Kortom, het verduurzamen van een pannendak of een plat dak vraagt om een complete aanpak waarbij elk onderdeel tot in detail vooraf besproken en uitgewerkt is. Alleen dan kunt u jarenlang zorgeloos wonen onder een duurzaam dak.

Neem contact met ons op