Image module

Het project

Grootschalig onderhoud met diversiteit en wisselend woningbezit, kenmerkend voor dit mooie project die de leefbaarheid rond de Albert Rousselstraat in Waalwijk een boost hebben gegeven.

Uitdaging! Daar houden de specialisten van Rien Weijers Dakwerken van. In dit project voldoende aanwezig door de combinatie van huurders en kopers. Deze kopers die niet gebruik maken van de mogelijkheid deel te nemen aan het project verwachten passende oplossingen voor de te maken aansluitingen. Immers, door te verduurzamen en toepassen van EPS Kingspan Unidek dakisolatie met een Rc-waarde van 6.0 ontstaat er hoogteverschil. Vanuit het ontwerp zijn de specialisten van Rien Weijers Dakwerken hiermee aan de slag gegaan en zijn er details opgezet om de kwaliteit en  waterdichtheid te garanderen wat vervolgens ook esthetisch verantwoord is.

Materialen

De dakpannen voor dit project zijn van Nelskamp S-pan, een hoogwaardige betonpan, met 30 jaar projectgarantie. Aan de dakvoet is gekozen voor een knikpan vanuit maatwerk om zo in lijn te blijven met de koopwoningen die niet meedoen aan het project. Zo ontstaat er een esthetisch verantwoord verhaal waarbij het woonplezier gewaarborgd is gebleven.
Als extra daglicht voor de zolderverdieping is gewerkt met een producten van Velux, inclusief een manchet voor een perfecte aansluiting op het hellend dak.

De goten en gevels zijn netjes onderhoudsvrij afgewerkt met Plastisol en Rockpanel stroken die de isolatie in de goot en aan de kopgevels beschermen tegen weersinvloeden. Het geheel is afgewerkt met nieuwe zinken bakgoten en pvc hemelwaterafvoeren om de waterhuishouding te reguleren.

Image module

Meer weten over dit project?

Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Neem contact met ons op