Arnold Poelen met pensioen

Recent vierde we in klein comité de pensionering van Arnold Poelen. Arnold was sinds 1 april 2006 werkzaam bij Rien Weijers Dakwerken als voorman dakdekker. Met de overname van het personeel destijds van Dates B.V. kwam Arnold onze gelederen versterken. Arnold is altijd allround ingezet, zowel in de renovatie als in de nieuwbouw.

Als er ergens vorsten in de specie gezet moesten worden dan werd graag een beroep om hem gedaan. Helaas heeft Arnold de laatste jaren veel te kampen gehad met fysiek ongemak, waardoor de pensionering feitelijk op een goed moment komt. We gaan zijn kennis en kunde op het dak enorm missen, maar bedanken hem van harte voor zijn inzet over de jaren!

Image module
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.rienweijersdakwerken.nl/wp-content/uploads/2018/06/category-pag.png);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}