Jeugdplan

Image module

Jeugdplan bij Rien Weijers Dakwerken

Ben je jong, gemotiveerd, hou je van werken in de buitenlucht en denk je zelfstandig te kunnen gaan werken binnen een team van prettige collega’s die klaar staan om je het vak te leren? Ben jij die pannenlegger-in spé waar we al tijden naar op zoek zijn? Of weet je nog niet echt welke richting je op wilt? Het kan allemaal binnen onze organisatie.

Onze dienstverlening is zeer divers waardoor je kennis kunt maken van alle facetten die ‘het dak’ je te bieden heeft. Timmerwerk, pannenwerk, plat dak, zonnepanelen, zinkwerk, we hebben het allemaal in huis en kunnen je inzetten waar je wilt. Samen bepalen we een opleidingstraject met mogelijkheden voor scholing. Als erkend Leerbedrijf bieden we jou de beste ondersteuning onder leiding van specialisten met vele jaren ervaring.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en kom desgewenst in aanmerking voor een korte stage zonder verdere verplichtingen. We laten je graag ons vak zien! Werken doe je om te kunnen leven. Als snel groei je door in loon en afhankelijk van je eigen ontwikkeling maak je stappen in de organisatie. Hoe zou je het vinden om je eigen bus te gaan rijden? Durf jij het aan?