Zonnepanelen & Solar systemen

Wij helpen u graag bij het investeren in zonnepanelen voor op uw dak.
Image module

Rien Weijers voor zonnepanelen en zonnepan solar systemen

Investeren in zonnepanelen op het dak is een duurzame keuze voor de toekomst. Door kosten te besparen op uw energierekening verdient u jaarlijks aan uw groene investering. Tevens is het goed voor de wereld om u heen, vanwege de geringe CO2 uitstoot en uitstoot van schadelijke stoffen. Hiermee zijn panelen op het dak niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen en solar systemen?
Neem hier geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Leggen van zonnepanelen op het dak uitbesteden of zelf doen?

Energieneutraal wonen is comfortabel en lijkt in populariteit toe te nemen.
Op vele daken verschijnen zonnepanelen en hiermee lijkt groene energie de grijze energie te vervangen.

Er zijn drie opties betreffende het leggen van zonnepanelen als dakbedekking:

  • De zonnepanelen laten installeren
  • Zonnepanelen zelf aansluiten
  • De panelen deels zelf installeren

Het is aangeraden om de installatie van zonnepanelen uit te besteden. Het vraagt namelijk voorzichtigheid, aangezien zonnepanelen kwetsbaar materiaal betreft. Bovendien is werken met elektriciteit niet zonder gevaren. Tevens vraagt de installatie van panelen veel bouwkundige kennis en installatie technische vaardigheden. Het uitbesteden voorkomt de volgende risico’s: kortsluiting gevaar, brandgevaar en een niet-optimaal rendement uit de panelen (als de installatie niet goed is).
Een zonnige duurzame toekomst op een veilige manier bereiken klinkt aantrekkelijker en dat is het ook!

Zonnepanelen kosten

De zonnepanelen kosten variëren tussen de €500 en €1.500 euro (op het dak laten installeren inclusief het aansluiten in de meterkast). De prijs is volledig afhankelijk van de volgende aspecten:

  • De hoeveelheid zonnepanelen
  • De gewenste plaats van de omvormer
  • De hoogte en bereikbaarheid van het dak
  • De bereikbaarheid en positie van de meterkast
  • De lengte van de bekabeling. Tevens de mate waarin de kabels en het materiaal ‘onzichtbaar’ weg gewerkt worden

Rien Weijers voor zonnepanelen en solar systemen

Rien Weijers Dakwerken stimuleert graag de groene trend rondom duurzaamheid. Rien Weijers biedt namelijk naast renovatie en nieuwbouw ook oplossingen op het gebied van zonnepanelen en zonnepannen solar systemen voor duurzame bouwprojecten. Rien Weijers Dakwerken verzorgt een gedegen advies met verschillende mogelijkheden en concreet benoemde opbrengsten.

Het alles-onder-één-dak-concept van Rien Weijers

De dienstverlening van Rien Weijers is een ‘alles onder één dak’ concept. We beginnen met een (maatwerk)advies. Dit transparante en gedegen advies geeft inzicht in het (prijs)voorstel. Mocht het nodig zijn, dan wordt het advies voorzien van een pva (plan van aanpak). In dit plan worden prestatieafspraken vastgelegd. Wij maken vooraf gebruik van de reeds beschikbare kennis en streven naar optimale klanttevredenheid. Dat is voor ons het belangrijkste doel. Vervolgens is voorbereiding zeer belangrijk in de aanloop naar de uitvoering van het project. Zonnepanelen als dakbedekking installeren vraagt inzicht in de hoogte en bereikbaarheid van het dak, de plaatsing van de meterkast en de
omvormer en de mate waarin materiaal en kabels weggewerkt moeten worden.

We zijn een betrouwbare partner voor elke klant en hebben een nauwe samenwerking met toeleveranciers. Hierdoor ontstaat vooraf toegevoegde waarde, zodat de (eventuele) faalkosten geminimaliseerd worden. Rien Weijers bestaat uit vakkundige specialisten gespecialiseerd in het leveren en installeren van solar systemen. We leveren kwaliteit met veiligheid voor onze klanten. Duurzaamheid van het eindproduct staat als randvoorwaarde voorop!

Een relatie met de klant komt niet ten einde wanneer de laatste zonnepaneel is gelegd. Er zijn contracten voor onderhoud mogelijk en aanvullende garantievoorwaarden.

Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen en solar systemen?
Neem hier geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Dakbedekking 2020