dakdekkersbedrijf in Limburg

Waarom kiezen voor Rien Weijers Dakwerken?


     Familiebedrijf
     Meer dan 60 jaar ervaring
     Komo procescertificaat Hellende Daken en VCA*
     Leanpartner in ketensamenwerking
     Dakwerk van 0° tot 90°
     Energie Prestatie Advies (EPA)
     Uitgebreide garanties

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op.


Neem contact opdakdekkersbedrijf nabij Limburg


Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het biedt u een veilige en fijne omgeving en is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Dat weten we bij Rien Weijers dakwerken als geen ander.

Al jaren bedienen wij als dakdekkersbedrijf zowel particulieren als bedrijven in Limburg met ons unieke 'all-in-one' concept. Zo bieden wij een maatgericht advies en een efficiënte totaaloplossing voor alle onderdelen van een dak. Daarnaast bieden bewaken we de duurzaamheid van onze gerealiseerde projecten door middel van onderhoudscontracten.Professionele dakdekkersbedrijf in Limburg


Onze dakwerkspecialisten werken met hoogwaardige producten en betrokken toeleveranciers. Dit stelt ons in staat de best mogelijke opties en alternatieven samen te stellen.

Voor ieder project stellen wij een passend en prijsgunstig advies op waarbij alle mogelijke alternatieven afgewogen kunnen worden. Ons werk richt zich met name op dakpannen; leien en leipannen; platte daken, lood- en zinkwerk, dakkapellen, en goot- en gevelbetimmeringen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u als dakdekkersbedrijf in Limburg kunnen betekenen?

Leest u dan verder over onze dienstverlening of neem een kijkje bij onze projecten. U kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen.

 

 

Bel me terug