Dakbedrijf in Nijmegen

Waarom kiezen voor Rien Weijers Dakwerken?

Dakbedrijf in Nijmegen
  • ✓   Familiebedrijf
  •    Meer dan 60 jaar ervaring
  •    Komo procescertificaat Hellende Daken en VCA*
  •    Leanpartner in ketensamenwerking
  •    Dakwerk van 0° tot 90°
  •    Energie Prestatie Advies (EPA)
  •    Uitgebreide garanties

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

 

Dakbedrijf nabij Nijmegen

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het biedt u een veilige en fijne omgeving en is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Dat weten we bij Rien Weijers Dakwerken als geen ander.

Al jaren bedienen wij als dakbedrijf zowel particulieren als bedrijven in Nijmegen met ons unieke 'alles onder één dak' concept. Zo bieden wij een maatgericht advies en een efficiënte totaaloplossing voor alle onderdelen van een dak. Daarnaast bieden bewaken we de duurzaamheid van onze gerealiseerde projecten door middel van onderhoudscontracten.

 

Op zoek naar een dakbedrijf?

Bij Rien Weijers Dakwerken bieden we diensten zoals dakreparatie, dakinspectie, dakbedekking, dakrenovatie en nog veel meer. Wij werken met hoogwaardige materialen en hebben een team van ervaren vakmensen. Ons doel is om de zorgen van onze klanten weg te nemen, daarom staan wij garant voor betrouwbaarheid en vakmanschap met het streven naar optimaal resultaat, van calculatiefase tot en met nazorg.

In nieuwbouw van daken werken wij samen met Linex Prefab Daksystemen, om zo een compleet dak te bieden aan onze klanten. Bij renovatie van daken streven wij naar een compleet resultaat en is de klant nauw betrokken bij het proces, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

 

Professioneel dakbedrijf in Nijmegen

Onze dakwerkspecialisten werken met hoogwaardige producten en betrokken toeleveranciers. Dit stelt ons in staat de best mogelijke opties en alternatieven samen te stellen. Bovendien kunnen we de klanten hierdoor voorzien van de beste garantievoorwaarden.

Voor ieder project stellen wij een passend en prijsgunstig advies op waarbij alle mogelijke alternatieven afgewogen kunnen worden. Ons werk richt zich met name op dakpannen; leien en leipannen; platte daken, lood- en zinkwerk, dakkapellen, en goot- en gevelbetimmeringen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u als dakbedrijf in Nijmegen kunnen betekenen?

Leest u dan verder over onze dienstverlening of neem een kijkje bij onze projecten. U kunt natuurlijk ook direct vrijblijvend contact opnemen.